SİVAS / MERKEZ - Celal Bayar Ortaokulu

Nis

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılacak merkezî sınav başvuruları yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

Mrt

Benimle beraber burada muharebe eden askerler kesin olarak bilmelidir ki, bize verilen namus görevini eksiksiz yapmak için bir adım geri gitmek yoktur. Uyku, dinlenme aramanın, bu dinlenmeden yalnız bizim değil, bütün milletimizin sonsuza kadar mahrum kalmasına sebep olacağını hepinize hatırlatırım.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla resim, şiir yazma, kompozisyon ve İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmaları düzenlendi

Mrt

Okullararası Yıldızlar Floor Curling grup maçlarında Sivas'ı temsil eden Celal Bayar Ortaokulu karma takımı Türkiye Finallerine yükseldi.

Şbt

Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğümüzce hayata geçirilen; "HEDEF Projesi"nin bileşeni olarak yürütülen; "Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor Projesi" devam ediyor.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Türkiye'nin bugüne kadarki birikim ve kazanımlarının yer aldığı "Türkiye Yüzyılı'nın Yüz Akı 100 Eseri" albümü hazırlanarak, dijital platformda yayımlandı.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 6. Sınıflar Ülke Geneli Türkçe ve Matematik Ortak Sınavlarımızı gerçekleştirdik. İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimizden Sayın Aytekin KARBEYAZ ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Sayın Banu BOĞAZLIYAN okulumuzu ziyarette bulunarak sınav uygulamamızı yerinde gözlemlediler.

Ara

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Halil KURT okulumuzu ziyaret ederek çeşitlli incelemelerde bulundu. Öğretmenlerimizle de bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız öğretmenlerimizin sorularını yanıtladı.

Ara

Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin el ele vererek organize ettikleri Filistin yararına olan kermesimiz büyük rağbet gördü. Kermesten kazanılan tüm gelir AFAD'ın Filistin Yardım Kampanyasına aktarıldı. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Celal Bayar Kurs Merkezi olarak DYK öğrencilerimize eğlenceli bir Bilgi Yarışması Formatı hazırladık.Kazanan öğrencilerimize sürpriz bir ikramda bulunduk. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, birinci gelen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Çevreme Duyarlım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) ve HEDEF Değerler Eğitimi kapsamında yapılan Değerler Eğitimi-Duyarlı Sınıflar etkinliklerimizde yaptıkları çalışmalarla, ayın değeri olan “Edep, Saygı ve Nezaket” değerinin okulumuzdaki temsilcileri belli oldu. 6/D sınıfı ve 5/A sınıfı galibiyeti paylaştılar. Müdürümüz Ferdi ÖZAKAY öğrencilerimize güzel bir öğlen yemeği ile teşekkürlerini iletti.

Ara

Kız Hentbol Takımımız İl Dördüncüsü, Erkek Voleybol Takımımız ise İl Üçüncüsü olarak okulumuzu gururlandırdılar. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okul olarak Hedef Spor projesi kapsamında her öğrencimizi bir spor dalı ile tanıştırmaya kararlıyız.

Ara

Hedef Rehberlik çalışmaları kapsamında LGS'ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimizi Sivas Fen Lisesi ve Selçuk Anadolu Lisesi'ni kazanmış olan mezun öğrencilerimizle buluşturduk. Rehber öğretmenimiz Burcu YILDIRIM'ın organizasyonu ile öğrencilerimiz sınav süreci ve nitelikli liselerle ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı buldular.

Bu kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun!