SİVAS / MERKEZ - Celal Bayar Ortaokulu

Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğümüzce hayata geçirilen; "HEDEF Projesi"nin bileşeni olarak yürütülen; "Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor Projesi" devam ediyor.

Öğrencilerimiz, Sivasspor-Pendikspor maçı öncesinde Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener ile birlikte Valimiz Yılmaz Şimsek'i ziyaret etti. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Valimiz Şimşek, centilmence bir karşılaşma olması dileğinde bulundu.

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 09:55 - Görüntülenme: 48
Kaynak: https://sivas.meb.gov.tr/www/sivasvaliligihimayesindemillegitimmudurlugumuzcehayatagecirilenhedefprojesininbileseniolarakyurutulenminikyigidolartakiminasahipcikiyorprojesidevamediyor/icerik/6375