SİVAS / MERKEZ - Celal Bayar Ortaokulu

Celal Bayar Ortaokulu Türkiye Finallerine Yükseldi

Okullararası Yıldızlar Floor Curling grup maçlarında Sivas'ı temsil eden Celal Bayar Ortaokulu karma takımı Türkiye Finallerine yükseldi.

07-03-2024

Okullararası Yıldızlar Floor Curling grup müsabakaları tamamlandı. Gaziantep'te oynanan müsabakalarda Sivas'ı temsil eden Celal Bayar Ortaokulu karma takımı grup maçlarını ikinci olarak tamamlayarak Türkiye finallerine yükseldi. Floor Curling antrenörü Veli Aktaş elde edilen başarıdan dolayı sporcularını tebrik etti  Okul Müdür Yardımcısı Harun Erdoğmuş, finallere yükselen öğrencilerini  kutladı.

07-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 12:48 - Görüntülenme: 55
Kaynak: https://www.sivasmemleket.com.tr/celalbayarortaokuluturkiyefinallerineyukseldi